پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۳۰

دو هزار واحد صنفی در مجتمع خاوران مستقر شد

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از پیشرفت 75 درصدی پروژه صنفی خدماتی خاوران خبر داد و گفت: تا کنون دو هزار واحد صنفی در مجتمع خاوران مستقر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمال علیپور افزود: در ادامه اجرای طرح انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل اقدام به طراحی و ساخت مجتمع صنفی خاوران کرد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با شاره به اینکه مجموعه های مختلفی برای صنوف متعدد در این منطقه در نظر گرفته شده است اظهار داشت: قرار است تا واحدهایی همچون چوب فروشان، نوآوران، درودگران، ماشین سازان، فلزتراشان شهری، آهنکاران و فن آوران در این محدوده مستقر شوند.
 
وی با تاکید بر پیشرفتهای فیزیکی انجام شده در هر بخش عنوان کرد: در حال حاضر بخشی برای آهنکاران در نظر گرفته شده که 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
 
وی با اشاره به استقرار چوب فروشان در خاوران گفت: تا کنون نزدیک به 670 واحد چوب فروشی در این محدوده مستقر شده اند.
 
علیپور افزود: تا کنون دو هزار واحد صنفی در مجتمع خاوران واقع در منطقه 15 شهرداری مستقر شده اند و قطعا پس از انجام اقدامات نهایی این تعداد افزایش می یابد.
 
 
کد خبر 1102780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha